BLOG – Mistinguett Sparkling Wine

Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
#FANTASTICWOMEN

Susanna Bas, té 45 anys, és actriu i fundadora de la marca de roba i dels mercats SusiSweetdress. Viu amb els seus dos fills (de 2 i 5 anys), els quals estan més que involucrats amb aquest tercer fill que és “el Susi”, i la seva parella, en Jesús, arquitecte i també autònom com ella. És llicenciada en Ciències de la Comunicació, però just acabar la carrera va estudiar cinc anys de teatre, entre Barcelona, Madrid i Nova York. Ha fet teatre, cinema i televisió, però sobretot destaca per ser una de les protagonistes de El Cor de la Ciutat de TV3 durant quatre anys. Després de la seva etapa com actriu, i seguint la seva passió per la moda, va crear tot aquest univers meravellós anomenat SusiSweetdress.

 

Els mercats de la Susi són experiències en majúscules. Cada mercat és únic. Així ho ha volgut la Susanna des del primer dia i és una essència que, deu anys després, encara es manté. Vol que la gent que vagi als mercats es senti viva, que a banda d’emprovar-se els vestits, s’ho passin bé amb la música en directe i que cadascú tingui el seu espai: hi ha un taller pels més petits, una barra on la gent pot prendre alguna cosa (i a partir d’aquest març, es podrà trobar Mistinguett!), hi ha altres parades de complements i sempre convida a un il·lustrador o il·lustradora per unir la moda amb l’art i la cultura. Quan diu que cada mercat és únic, és perquè cada un té la seva temàtica, on tot està pensat fins l’últim detall, i les activitats i els sortejos que es fan durant aquell dia són a partir del tema en concret, i així li dóna tot un sentit i color.

 
Entrem a casa la Susanna i, tal i com ens descriu els seus mercats, casa seva també podria ser un mercat. Un pis de lloguer enorme, però acollidor, on només s’hi pot respirar vida: parets amb molta historia, terres hidràulics, habitacions diàfanes plenes d’objectes, de joguines i de roba, molta roba! És un matí d’hivern, però fa sol i ens atrevim a fer l’entrevista al seu jardí. Senzillament, encantador.

 

La Susanna, o la Susi com ja molts li diuen, és tot un tro i ja té ganes que comencem amb l’entrevista per després ensenyar-nos la seva nova Col·lecció #Stories (per a que no us la perdeu, la trobareu aquí). Doncs, som-hi!Com és el teu dia a dia?

 

Cada dia és un dia diferent, no tinc massa rutina… Normalment, quan no tinc sessions de fotos ni rodatges ni mercat, m’aixeco sobre les 8h amb els nens, els vesteixo, esmorzen i el seu pare els porta a l’escola. De mentre jo em dutxo, esmorzo i em poso a treballar. A les 10h ja estic asseguda davant de l’ordinador fins les 14:30h: preparant mercats, amb la web, responent mails, comandes.. Dino. I a partir d’aquí ja depèn, hi ha dies que vaig a buscar els nens a l’escola o hi van els meus pares. Si es queden amb els avis, aprofito i a la tarda continuo treballant fins les 19:30h. Aquí comença la rutina de banyeres, sopars i anar a dormir… Hi ha nits que m’adormo amb ells, però hi ha moltes que segueixo treballant. Literalment, estic tot el dia treballant. Perquè si no estic a casa fent oficina, estic al local amb les dues treballadores que m’ajuden, l’Elena i la Marce, a mirar que tot estigui bé i organitzar l’estoc… I també les xarxes socials! Em puc passar dos o tres hores diàries gestionant les xarxes.Ho portes tu tot sola?


Bé, les xarxes de moment si… El que sí que tinc un equip tècnic que m’ajuda amb la web i la botiga on-line, i fa un any que tinc una nova agència de publicitat que em porta les newsletters i flyers. I això ja és molt!

Al ser autònoma i portar el teu propi negoci, tens la sensació de treballar molt?

 

No puc parar de treballar, hi ha tantes coses a fer! Avui, per exemple, a les 5h del matí ja no podia dormir més i m’he posat a preparar les publicacions per a les xarxes. La gent es pensa que és fer un mercat i ja està, però hi ha mil coses darrera, de gestió, de producció, d’organització, de difusió… i la web es altre gran tema. Pensar els posts de les xarxes, que tot quedi mono i bé, t’hi has de dedicar també moltes hores i ser molt constant. I ara estic seleccionant fotos pel mercat, preparant els materials, mirant d’obrir possibles noves ciutats… I de mentre, preparar la col·lecció per l’estiu abans de març, buscar il·lustradors, parlar amb els col·laboradors… Ja veus, un no parar.

I la conciliació familiar?

 

Tenim molta ajuda dels avis. Encara que moltes vegades estic treballant a l’ordinador de casa i tinc al meu fill a la falda. Però hi ha dies que decideixo no treballar a la tarda i dedicar-me exclusivament a estar amb ells. També, des de ben petits que els nens viatgen amb nosaltres per feina, i a ells això de viatjar els hi encanta. Són nens molt espavilats! 

Com t’organitzes?

 

Sóc molt de la vieja escuela i no vaig amb l’agenda del mòbil. Tinc una llibreta d’espirals on cada dia poso les coses que he de fer i vaig taxant, si no puc fer-ne una, la passo pel dia següent, i així vaig fent. Molta feina de despatx i organització. També, tinc la meva agenda, els meus excels…

 

Deixem una mica de banda a la Susi, els seus vestits i mercats, i passem a l’apartat més íntim de la Susanna. Què t’inspira?

 

M’inspira molt el meu entorn. Els meus amics que venen de diferents mons: la moda, el cinema, el teatre, l’arquitectura… El carrer, també. Sóc molt observadora i curiosa. Veig coses passejant que em criden l’atenció i ja m’ho estic portant al meu terreny per recrear-lo. També, la gent. Em relaciono molt, sóc una persona molt social. Allà on he anat sempre he creat un cercle d’amics. 

I la teva passió?


Com a mare, ara, els meus fills. Però més enllà d’això, la moda. Abans dels mercats, quan estava a El Cor de la Ciutat com actriu, ja em fixava amb l’estilisme i volia escollir jo mateixa els looks que em posaria a cada escena. La interpretació sempre serà la meva gran passió, davant i darrera d’una càmera, ho aplico sempre en cada sessió de fotos amb les models. Les dirigeixo amb els tips que feia servir jo quan treballava d’actriu i amb la tècnica Meisner.

Explica’ns millor aquesta tècnica…

 

És una tècnica on treballes el moment a moment. Vius el moment de manera única. I això m’ha marcat molt amb el projecte Susi, perquè m’ajuda a focalitzar molt la meva feina: fer que cada mercat sigui únic, que l’experiència que viuen la gent que ve sigui única… També ho dic molt amb les noies a cada sessió de fotos: han de viure el moment, cada foto i clar passar-s’ho bé! Crec que s’ha de ser molt específic amb tot i posar-li molt d’amor. Fer les coses bé i de manera bonica. Els detalls són molt importants. 

Quins hàbits saludables recomanes?

 

No tinc temps… Sóc fatal! He deixat de fer esport… He de tornar a fer piscina. Ho he de tornar a fer, perquè m’anava molt bé. Quan surts de la piscina estàs en mode zen i m’encanta aquesta sensació. A nivell d’alimentació, estic intentant treure el gluten i els processats, però aquí estem “intentant”! Admiro la gent que es lleva, fa meditació, esmorza sa, te una rutina. Jo el primer que faig és petonejar als meus fills! Per mi, això és el millor hàbit saludable: els meus fills em donen tanta energia! Quan arriben de l’escola i corren pel passadís cridant “mama, mama, mama…!” i em fan una abraçada… m’arregla el dia. Però sí, he de tornar a fer esport. Tot i que camino molt i corro darrera dels nens, així que alguna cosa faig. 

Què destaques de tu? Com és la Susanna?

Sóc una persona extravertida, molt social i entusiasta. Sóc generosa i molt amiga dels meus amics…També en tinc de no tan bones: sóc massa perfeccionista, nerviosa i a vegades massa impacient.

 

I en una sola paraula, com et definiries?

Entusiasta. Però no només a nivell personal, sinó que també ho aplico als mercats SusiSweetdress. El mercat és alegria, vida, il·lusió i entusiasme per les coses. El que m’apassiona d’aquest projecte és que una noia es posi un dels meus vestits i surti somrient i feliç del mercat.

 

I el teu estil de vida?

Sóc molt casolana, m’agrada cuidar dels meus, crear caliu. Dic que estic tot el dia treballant, però també em lio a fer dinars i sopars a casa. M’encanta tenir convidats i que la gent es senti a gust i compartir… Ja que tenim un pis gran, aprofitem-lo!


Quin ha estat la teva experiència més Mistinguett?

Crec que va ser amb el primer mercat que vaig fer al desembre de 2010. Mira, se’m posen els pèls de punta de recordar-lo… Va ser al bar d’un amic. Vaig dir als amics que avisessin a més amics i… Va ser una bogeria! De cop cent noies en provant-se vestits, al lavabo no hi cabia ningú, tothom rient i content, de veritat semblava un escena del Camarote de los Hermanos Marx!

O com les vedets entre bambolines!

Exacte! Va ser un despiporre, un moment màgic. I va ser allà, com un obrir d’ulls, que ho vaig veure clar: “Aquí hi ha alguna cosa a fer! Aposto per això!”. I allà va començar tot, i deu anys després aquí estem. 

Per a tu, qui seria la Mistinguett actual? Qui seria el teu referent més Mistinguett?

La meva mare. És la meva número u. M’ha ajudat i m’ajuda molt. Està en tots els mercats: assessorant a les noies, cobrant, cosint botons… I la meva àvia, també, ella i la meva mare són els meus dos pilars. Ara ja no hi és, però era costurera i l’hagués encantat tot això de la Susi.
NUESTRO TEST #FANTASTICWOMEN

Un moment del dia per fer una copa de cava?
Un dissabte, després de dinar amb els amics.

Un color?
El vermell.

Una pel·lícula?
Per la gran interpretació que hi ha, “La Gata sobre el tejado de zinc”, però, com que sóc una romàntica, també m’encanta “Enamorarse”, protagonitzada per Meryl Streep i Robert de Niro.

Una cançó?
“My way” de Frank Sinatra, una cançó molt especial per la meva parella i per mi.

Un llibre?
Escullo una obra de teatre, “Hedda Gabler” d’Henrik Ibsen, i ara llegiré una novel·la, “El último verano de Silvia Blanch” de la Lorena Franco, amiga actriu i escriptora que ha escrit un dels relats que acompanyen a la nova col·lecció de vestits.

Un imprescindible a la teva bossa?
Pintallavis vermell.

I per tu, què es el correcte?
Ser honest i sincer amb un mateix i amb la vida.

0

Events
25 anys de la Fundació Ared són, exactament 9.125 dies treballant per aconseguir la integració social i laboral de persones en situació d’exclusió, majoritàriament dones procedents de centres penitenciaris i de serveis socials. I es diu ràpid, però darrera hi ha una feina enorme i de molt d’esforç constant. És admirable tots els projectes que han assolit fins ara, però encara queda molta feina per fer.

Per això, Mistinguett va voler donar el seu granet de sorra assistint a la Nit d’Ared, que es va celebrar aquest passat dijous 28 al preciós Recinte de Sant Pau. Vam ser una de les taules que presidien la Sala Epístola, i vam reunir en aquella taula rodona a deu dones. Deu dones fantàstiques, com no. La nostra taula va apadrinar el projecte “Beques per formació de professionals” que té com a objectiu dotar al personal adherit a la Fundació de les competències tècniques necessàries per poder desenvolupar-se professionalment al món empresarial.
La gal·la, presentada per la periodista i presentadora Elisenda Roca, va oferir un sopar elaborat i servit pel càtering SALTA de la pròpia Fundació, era el primer cop que ho feien per un número tan elevat de persones (200!) i entaulades, ja que, fins ara, ho havien fet en format tipus còctel.

Tant la Presidenta de la Fundació Ared, la model i empresària Judit Mascó, com totes les persones que formen part de la família Ared, ens van saber transmetre la seva tant necessària lluita cap a la integració de les dones en risc d’exclusió social. Van projectar vídeos testimonials, tant d’empleats com de persones que aprenen cada dia a la Fundació, i va ser molt emotiu i gratificant poder veure una petita mostra de la seva feina. També, en motiu del seu 25è aniversari, van aprofitar l’esdeveniment per presentar la seva nova imatge corporativa que ara sí, engloba en un mateix logotip les diferents disciplines en les quals treballen.

Pel que fa a la taula de Mistinguett, va ser genial poder comptar amb les dones que hi van formar part. Perfils molt diferents, de sectors i disciplines totalment diverses, on tenien en comú la lluita de l’empoderament de la dona. Carme Gasull, periodista gastronòmica; Gemma Fillol, consultora i mentora de projectes de dones emprenedores; Raquel Riba, il·lustradora de la heroïna feminista Lola Vendetta; i Claire Gracia, area manager de la Fira de Barcelona, van ser les dones que van acompanyar a algunes de les treballadores de la nostra bodega. Tot i ser desconegudes en la gran majoria, es va generar al voltant de la taula un feeling molt bonic, on es va compartir més que un sopar. Riures, consells, confidències… Van ser algunes de les coses boniques que ens emportem de la nit.

Esperem que Ared pogués recaptar aquella nit els suficients diners per tirar endavant tots els projectes que tenen en marxa. Per part nostra, seguirem col·laborant amb la Fundació, perquè, com ja sabeu, el nostre objectiu és ajudar a les dones a fer realitat el seu somni, per poc que puguem, perquè totes i cada una d’elles tenen una Mistinguett a dins i han de tenir l’oportunitat de brillar i fer realitat els seus somnis.

0

a

El passat 3 d’octubre va tenir lloc en ESADECreapolis el Congrés Women Evolution sobre “Salut, Benestar Emocional i Lideratge Transformacional” el qual es dirigia a la dona directiva, empresària, professional i emprenedora. I és clar, Mistinguett havia de ser aquí, al costat de tanta dona fantàstica! 🙂

La nostra CEO, Marta Vidal, va tenir l’honor de ser una de les dones que atorgaven els Premis We Leadership juntament amb la Dra. Candela Calle, Directora Àrea Salut, Comitè Científic del WE i Laura Martínez, Presidenta del ICD.

Aquests premis al talent femení són un reconeixement a dones referents per les seves trajectòries professionals. Triades pel comitè científic de WE, les premiades van ser:

Sra. Mara Dierssen, neuròloga, Directora de recerca Centre de Regulació Genòmica de Barcelona
Sra. Mercè Conesa, Presidenta del Port Barcelona
Sra. Núria Basi, empresària i Presidenta Grup Set
Sra. Carme Artigas, experta en Big Data i AI, cofundadora de Synergic Partners
Sra. Ana Maria Lajusticia, Llicenciada en Química, estudiosa, escriptora i conferenciant.

Així doncs, un brindis per totes aquestes #fantasticwomen! És un veritable plaer estar al costat de tant de talent i professionalitat.
I per moltes edicions més dels Premis We Leadership!

0

Events
Ja t’hauràs adonat… Ens encanten els esdeveniments! I més si són tan especials com aquest de l’Anna Cortina. El passat 10 d’octubre, vam tenir el plaer d’estar a l’Sky Bar d’Axel Hotels a la presentació de set bosses de la dissenyadora pintats a mà per diferents artistes per a donar suport a la causa de la Fundació Lluita contra la Sida. Són autentiques obres d’art!

Aquestes peces úniques se sortejaran el pròxim 18 de novembre a la gala de People in Red i tots els beneficis es destinaran a la recerca i desenvolupament de les activitats de la pròpia fundació.

I Mistinguett, una vegada més, brindant per l’art i les bones causes. Per més projectes com aquest! 😉


0

Events, Sitges Festival


Els aniversaris sempre són especials, fins i tot per aquelles persones que insisteixen en no celebrar-los o recordar quants en van. Fer anys ens permet palpar el present més que mai, perquè les espelmes s’encenen, ara mateix i en rigorós directe, i tenim a les nostres mans la responsabilitat de parar la inèrcia dels pensaments per rumiar un desig que sigui prou transcendental com per poder esperar tot un any. Al mateix temps, ens serveix per fer una mirada retrospectiva i assumir quantes vegades les has bufat ja, per entendre qui hi ha avui al voltant d’aquest pastís i com no, per preguntar-te qui vols que hi sigui o no hi falti demà. Pim pam, en un moment. Passem revista del que som i fem una foto per deixar constància que aquest dia sí que compta. 

Dijous passat vam celebrar els 10 anys de Mistinguett Sparkling, en una festa al Vivero Beach Club i emmarcada en el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Imagina el que suposa celebrar 10 anys pensant, produint i servint ampolles per acompanyar celebracions de tot tipus, grans o petites, però totes celebracions. Saps la quantitat de gent que hi ha implicada en aquest aniversari? T’asseguro que la xifra és digna de ser celebrada. I així ho vam fer.

Va ser una nit plena d’estrelles. D’aquelles com tu, que brillen i són imprescindibles perquè n’apareguin de noves. I també, de les de cine. La festa al costat del mar anticipava que Mistinguett Sparkling té un horitzó per davant i que val la pena seguir navegant. 

El que diferencia una festa qualsevol d’una festa d’aniversari, però, és el pastís i el seu poder per aturar el temps i fer “l’ara” perdurable. Dijous, evidentment, no va faltar-hi el pastís dels 10 anys de Mistinguett. Abans de bufar, vam mirar al voltant i et vam veure. Estaves allà, juntament amb la resta de persones i ens va semblar màgic haver coincidit i arribat fins aquí. Tant, que el Mag Lari, el mestre de cerimònia d’aquella nit, va aconseguir convertir la nostra emoció en una pluja refrescant, preludi indiscutible d’una llarga vida per Mistinguett Sparkling. 

Dedicat a totes les persones, amb noms i cognoms, que ens van acompanyar a la festa dels 10 anys, que sentim tan a prop sempre i que fan que cada dia compti.

Gràcies especials al Festival de Cinema de Sitges per fer que 10 dies de l’any es converteixin en 10 dies de màgia i fantasia. Brindem per molts més anys de Festival!0

Events

Hi ha tardes tan boniques! De veritat, com ens agrada assistir a aquests moments tan… dolços! Això. Mai més ben dit. Dolços, perquè et trobes en un lloc preciosíssim: a la nova botiga de la marca Anthropologie de Barcelona (heu vist quines cucades hi tenen?); estàs envoltada de gent fantàstica (una abraçada als amics d’XXL Comunicación); i, a sobre, t’imparteix un taller de fotografia gastronòmica la mateixa Carolina Ferrer (a més de ser una professional de dalt a baix, ets encantadora!). Es pot demanar alguna cosa més? Sí, tot ben maridat amb Mistinguett Rosé. Un gran gust. J

 

La Carolina ens va ensenyar a tots els seus trucs per fer fotografies gastronòmiques amb el mòbil. Des de tots els aspectes, com ho fa un professional! En l’aspecte artístic, ens va ensenyar a fer una composició i a crear un bodegó en pla zenital (estimats instagramers, sabeu que és la tendència de les fotos de menjar des de fa molt temps, oi?). En l’àmbit tècnic, ens va ensenyar trucs sobre com enquadrar, què enfocar i jugar amb l’exposició. També ens va mostrar unes quantes aplicacions que ens ajudaran molt a editar les fotos abans de penjar-les.

 

Després, vam poder crear els nostres propis bodegons i fer les nostres composicions amb els objectes d’Anthropologie que teníem a la nostra disposició, i flors, moltes flors fresques! Mireu les fotos… Mistinguett no podia faltar a les creacions; hi quedava tan bé, el rosa, a les copes!

 


Emmarquem aquella tarda com un bonic record. I esperem que n’arribin més! Ja us anirem explicant…

 

Una abraçada i salut!

0

a

El passat dijous 25, Mistinguett va ser a la presentació de la nova marca de roba MELICH. Les seves dissenyadores van crear una botiga temporal en un espai preciós, Ó! Estudio, al barri de Gràcia de Barcelona.

Les tres joves emprenedores han iniciat la seva marca de roba de caràcter sostenible amb molta il·lusió i, sobretot, amb molt gust. Una col·lecció de banyadors bonica i molt delicada, amb uns colors neutres de molta tendència. Ja ho sabeu, els colors orgànics estan de moda!

Moda sostenible, colors orgànics i els nostres productes vegans… Mistinguett no podia faltar a la cita! Ens encanta poder donar impuls a les noves marques i un toc d’alegria amb les nostres bombolles, entre tants nervis i il·lusió. És un gran plaer! Com ja sabeu, Mistinguett és un tribut a les dones que lluiten per fer realitat els seus somnis, i el correcte és ser-hi, al peu del canó, sempre que es pugui. 😉

Molta sort, noies!

Si estàs llegint aquest article, ets emprenedora i estàs iniciant un nou projecte… Tens el nostre suport! Contacta’ns i parlem sense tabús. J

0

#FANTASTICWOMEN

Maria Xinxó, a simple vista, ja es veu que és una dona clarament fantàstica. La seva mirada felina, els seus cabells rossos, gairebé platinats, i arrissats (bé, avui llisos!). Vesteix de manera camaleònica, però impecable. El seu somriure sempre va seguit d’una rialla. És expressivitat en estat pur. Periodista de referència a Catalunya, triomfa com a copresentadora amb l’Albert Om al programa de Rac1, Islàndia, líder d’audiència a la seva franja horària. La Maria és seguidora de Mistinguett des que el va descobrir al Festival de Cinema de Sitges i es va convertir en ambaixadora de la nostra ampolla icònica, La Plume.

Et vols impregnar del seu optimisme? Continua llegint!

Com és el teu dia a dia?

El meu dia a dia és bastant caòtic (riu), en el sentit que són moltes hores i és difícil desconnectar quan fas un programa com Islàndia, que és un programa que busca històries humanes i no les de les celebrities o famosos. Llavors, laboralment, començo a les 11 h. i no marxo fins que s’acaba el programa a les 20.30 h, i després fem una reunió amb l’equip i no marxo fins les 21 h. i pico… Per tant, estic tot el dia treballant, i fins i tot a les meves estones lliures, els caps de setmana, mentre dormo, etc., continuo pensant en contingut per al programa.

Sinònim que t’encanta la teva feina…

Sí, m’encanta. Si no m’encantés seria impossible. La gent diu que és una feina vocacional, i és així. Jo vaig fer batxillerat científic i, al final, circumstancialment, vaig acabar fent periodisme. La veritat és que, si no t’agrada, no ho gaudeixes, no val la pena, perquè hi dediques moltíssimes hores. En el meu cas, compensa; m’agrada molt.

 


Com t’organitzes?

Amb post-its, fent llistes… Vaig tot el dia amb llistes per poder organitzar-me i ratllant el que he fet o apuntant idees que em venen al cap. Si tinc una estona lliure, doncs avanço molt en un tema per, així, tenir prou documentació per més endavant. No hi ha cap altre secret que aquest: fer llistes, anar ratllant i fent “check, check, check…”.

Què t’inspira?

M’inspiren les vistes que tenim aquí a Rac1. Crec que és meravellós treballar amb aquesta llum natural, perquè et dona vida. Em dona fins i tot la sensació d’estar volant, de poder pensar lliurement.

I la teva passió?

La ràdio, la comunicació, la gent, les històries… Compartir. Soc molt activa a les xarxes socials, sobretot a Instagram, i crec que la base d’aquest canal és això: compartir. Compartir el teu dia a dia, coses que, de vegades, semblen una ximpleria, però que a la gent els agrada. I a mi m’encanta veure el que fan els altres, els llocs on van… I acabes aprenent un munt de coses que no coneixies.

I riure! No recordo ni un dia que no hagi rigut. Fins i tot en els dies més tristos, en moments durs, l’humor sempre acaba sortint. És una vàlvula d’escapament perfecta.

Practiques algun hàbit saludable?

Des de fa poc vaig al gimnàs, que era una assignatura superpendent que tenia, ja que ho vaig intentar diverses vegades, però no era constant; anava pagant les quotes i no hi anava mai… Fins que em vaig apuntar a un gimnàs que és al costat de la feina i això em va perfecte, perquè si no seria impossible i m’acabaria passant com sempre. Així que, quan surto d’aquí, me’n hi vaig directa. Tinc un entrenador personal i m’anima molt a continuar. És molt motivador. També vaig a classes dirigides amb més gent i, així, m’animo a seguir el ritme de la resta, i tornem al tema de compartir… La veritat és que em sento més bé cada cop que faig esport. Espero que duri!

Més enllà de l’estil… Volem saber, què és el que fa destacar Maria Xinxó?


Crec que la gràcia és que faig el que vull. Un dia puc anar molt arreglada i un altre dia molt informal. De vegades, la gent se sorprèn: “Ui, que rockera!” o “Si que vas atrevida avui, no?”. Hi ha dies que puc anar amb talons de 15 cm i al dia següent amb vambes, i em sento còmoda amb les dues coses. I faig el mateix amb els cabells; no tinc un estil concret: tinc les cabells arrissats, però avui els porto llisos. No m’agrada encasellar-me. Em poso el que em ve de gust. És la gràcia de la meva manera de ser. No hi ha res pensat.
Quina ha estat la teva experiència més Mistinguett?

Mistinguett, per mi, és elegància. La Plume és precisament això, elegància. I la meva experiència Mistinguett va ser la festa que es va fer per presentar La Plume al Festival de Cinema de Sitges. Va ser un esdeveniment molt bonic i molt avantguardista. Hi havia una barreja d’estils molt interessant. Hi havia quelcom de modern, quelcom d’elegant, també d’arriscat… Crec que tot això ho dona i defineix Mistinguett.

Ja coneixes la figura de l’autèntica Mistinguett, saps que li rendim homenatge a ella i a totes les dones que lluiten per un somni. Actualment, quin seria el teu referent, la teva Mistinguett?

Ho tinc claríssim. Fa uns mesos vaig descobrir una dona impressionant. És la Clara Peya, compositora i pianista. És una noia que, com la dona Mistinguett, s’arrisca amb tot. Fa uns espectables que no tenen res a veure amb el que he vist habitualment. És molt especial i molt feminista. En els seus treballs, tot el que diu té un sentit: en el seu darrer disc, té unes lletres molt reivindicatives i en l’espectacle que fa ara a la Sala Beckett fa una representació que a mi em va deixar impactada. La Clara té un trastorn obsessivocompulsiu (TOC) i, juntament amb la seva germana, que és ballarina, expliquen, de manera preciosa, aquesta realitat, sense estigmes. Avui dia, hi ha molts tabús en parlar de les malalties mentals. Doncs ella trenca amb tots aquests tabús. És per això que, per mi, és la dona referent en molts aspectes.


EL NOSTRE TEST #FANTASTICWOMEN

Un moment del dia per prendre cava.
Et diria que qualsevol, però va, direm a mitja-tarda.

Un color.
El blau.

Una pel·lícula.
Moulin Rouge.

Una cançó.
Elephant Love Medley de Moulin Rouge. És una barreja de cançons brutal.

Un llibre.
L’últim que m’acabo de llegir, L’art de portar gavardina de Sergi Pàmies, que et deixa bastant tocat perquè diu moltes veritats.

Un imprescindible a la teva bossa.
Crema de cacau. Bé, i el mòbil! (esclata a riure). El que passa és que mai no és a la bossa; sempre el tinc a la mà.

I per a tu, què és el correcte?
Per mi, el correcte és ser feliç. Somriure. Passar-t’ho bé amb el que fas. I l’incorrecte alhora.

 

0

080

No sabria com descriure tot el que vam viure la setmana passada a la 080 Barcelona Fashion d’aquesta edició d’hivern. Dies de molta moda, sí, però també de gent fantàstica que va gaudir de Mistinguett Sparkling tant a la nostra Catwalk com a la sala VIP després de cada desfilada.

Us haig de confessar que abans de començar l’esdeveniment no tenia clar que tots vosaltres us rendíssiu a l’actitud Mistinguett, però d’això es tracta! De prendre riscos i atrevir-se a fer coses diferents. Va ser una bogeria fantàstica la nostra Catwalk. La gent no parava de desfilar, de fer-se fotos, selfies, maquillar-se i, sobretot, de molts farts de riure i bombolles. I per cert… quin descobriment! Sembla q la majoria de vosaltres sou de Mistinguett Rosé! Es va esgotar tot!

Dimecres… va ser el dia… Mistinguett Plume la reina de la passarel·la! L’Oscar León va presentar la seva nova col·lecció, Plume Noir, inspirada en la nostra ampolla, rodejada de plomes, amb un estil molt propi, elegant i mencionant les frases del nostre manifest… no ens podíem sentir més identificats amb el missatge.

La Plume, sÍ.  El nostre producte icona. Un tribut a Mistinguett, la vedette francesa més important de tots els temps! Una dona trencadora a la que li van assegurar les cames per més de 500.000 francs als anys 20, que va ser pionera en ballar entre el públic o en fer servir plomes en els seus espectacles.

Una desfilada molt emocionant, amb molt de POWER en femení i que va culminar amb un aperitiu que es va convertir en festa amb la música de la Nuria Scarp. Vam tenir la sort de conèixer i compartir l’actitud Mistinguett amb periodistes, bloggers, sommeliers i apassionades de la moda com la Ruth Troyano, la Meritxell Falgueras de Wines and the City i la Glòria Vallès de Winestyle Travel.

En resum, que ara només tenim al cap l’edició d’estiu, de poder compartir més estones amb la gent que vam conèixer i que ja són fidels a la marca. Tenim tantes coses a celebrar!

Fins la propera… que serà aviat!

Petonets i moltes bombolles!


Mireu, mireu el vídeo i veureu com de bé ens ho vam passar… T’hi trobes? 😉


1

a

Diumenge 27 vam viure una nit fantàstica als XI Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. Una nit plena d’estrelles, autoritats i gent del moment, on les bombolles de Mistinguett donaven l’alegria de la benvinguda i la festa de després de la gal·la. Nominats, premiats i convidats van gaudir (mai millor dit) dels benjamins Brut i del fabulós rosat. Brindis i més brindis per celebrar una gran vetllada! Semblava que la nit no es volgués acabar mai…

També, va ser una edició molt especial, ja que va haver-hi un gran nombre de premiades que fan que el talent femení del cinema (català i de més enllà) estigui en alça. Molt contenta que la Lola Dueñas i l’Anna Castillo guanyessin els Gaudí com a millors actrius femenines, principal i secundària, respectivament, però estic més contenta encara que altres nominacions on el gènere no s’especifica, guanyessin dones tan professionals com la Celia Rico pel millor guió, la Rosa Ros per la millor fotografia, la Mercè Paloma pel millor vestuari, la Bàrbara Farré pel millor curtmetratge i l’Elena Trapé per la millor pel·lícula. Entre altres premiades!

Després, durant la festa, vaig poder fer alguns brindis amb grans actrius com la Marisa Paredes i la Itziar Castro, quina emoció, em tremolaven les cames, les admiro tant! I també vaig coincidir amb la presidenta de l’Acadèmia, la Isona Passola, que estava contentíssima que hi hagués Mistinguett, és una autèntica brand lover, li encanta el nostre cava!

Va ser una nit realment màgica… 🙂

L’any que ve no m’ho perdo. Visca els Gaudí, visca el cinema en català i, sobretot, visca el cinema en femení!


0

PREVIOUS POSTSPage 1 of 2NO NEW POSTS